Cover von Fermenting Everything wird in neuem Tab geöffnet
E-Medium

Fermenting Everything

How to Make Your Own Cultured Butter, Fermented Fish, Perfect Kimchi, and Beyond.
0 Bewertungen
Verfasser: Suche nach diesem Verfasser Hamilton, Andy.
Verfasserangabe: Andy Hamilton.
Medienkennzeichen: OverDrive
Jahr: 2020.
Mediengruppe: eBook
Download Zum Download von externem Anbieter wechseln - wird in neuem Tab geöffnet

Exemplare

ZweigstelleStandorteStatusVorbestellungenFrist
Zweigstelle: Digitales Medium Standorte: CKB015000 HAM Status: Verfügbar Vorbestellungen: 0 Frist:

Inhalt

Kombucha, kimchi, kefir, and more! Yes, you can ferment nearly anything¿for healthy, exciting, and tasty dishes Fermentation is the secret behind some of today's trendiest dishes. The bonus? It can even help build a healthier gut. With an ever-growing list of ways to ferment, author Andy Hamilton is here to help readers¿both newcomers and lifelong fermenters¿keep up with this age-old trick for fantastic flavor. Imparting valuable techniques and equipment expertise, Fermenting Everything provides an endless collection of innovative recipes: Creme Fraiche Sourdough Bread Coconut Chutney Rosehip and Horseradish Sauce Fermenting Everything is a necessary companion for those who want to get adventurous in the kitchen.

Bewertungen

0 Bewertungen
0 Bewertungen
0 Bewertungen
0 Bewertungen
0 Bewertungen

Details

Verfasser: Suche nach diesem Verfasser Hamilton, Andy.
Verfasserangabe: Andy Hamilton.
Medienkennzeichen: OverDrive
Jahr: 2020.
E-Medium: Click to access digital title. opens in new tab
Systematik: Suche nach dieser Systematik CKB015000, CKB023000
Suche nach diesem Interessenskreis
ISBN: 9781682684702
Beschreibung: 1 online resource
Schlagwörter: Nonfiction., Cooking & Food., Electronic books.
Suche nach dieser Beteiligten Person
Mediengruppe: eBook